Durada: 90 min. Preu: 30 €.

Submergeixi cos i ment en una Experiència on el poder de l’aigua i el contrast de temperatures faran que entri en un espai ple de sensacions. Escolti el seu cos i consulti als professionals del Spa el circuit que més necessiti: Relaxant, Tonificant o Wellness.


Bany de Vapor

El bany de vapor està a una temperatura aproximada d’uns 45ºC i una humitat relativa del 100%. Prendre banys de vapor regularment ajuda a eliminar toxines, hidratar i oxigenar la pell, activar la circulació sanguínia, millorar la respiració, disminuir els dolors articulatoris i enforteix el sistema immunològic.


Sauna Finlandesa

La sauna finlandesa és un bany de calor seca. La temperatura oscil·la entre els 80ºC i els 100ºC i la humitat relativa no arriba al 15%. La sauna invita a la relaxació i si es pren habitualment ajuda al sistema circulatori, a eliminar toxines, a millorar l’elasticitat del teixit muscular i articulacions, al sistema immunològic i a la prevenció de refredats.


Font de Gel

La Font de Gel proporciona el màxim contrast tèrmic entre els diferents cicles de l’experiència termal (sauna i bany de vapor). Es tracta de refregar el gel per tot el cos, començant per les extremitats inferiors fins arribar a la part superior del cos, així s’activa el sistema circulatori i es proporciona relaxació muscular.


Dutxa de sensacions

Comenci per una pluja d’aigua calenta amb aromes exòtics per a relaxar cos, ment i esperit. I segueixi amb una lleugera pluja freda per activar la circulació sanguínia al finalitzar la seva experiència termal.


Dutxa Cubell

Si vol experimentar una sensació refrescant i original a la vegada, respiri profundament i tibi del Cubell d’aigua freda, sentirà com s’activa la circulació sanguínia de tot el seu cos.


Piscina Revitalitzant

Piscina Revitalitzant a 36ºC de temperatura. Piscina lúdica amb bancs hidromassatge, cascada d’aigua, bubble ring i canó de cervicals. Ideal per a relaxar el seu cos i reanimar el seu esperit.


Piscina Tonificant

Piscina Tonificant a 12ºC de temperatura. Submergeixi tot el seu cos en aquesta piscina per tonificar la musculació i activar la circulació sanguínia després de la seva experiència termal.

Zona Relax

L’estada a la Zona Relax és energitzant i relaxant al mateix temps, i se’n pot gaudir durant i/o al finalitzar el circuit spa. Per tal de consolidar el sistema immune, la temperatura ambient és similar a la del cos, uns 37ºC, al igual que la dels bancs calefactats. La Zona Relax permet la relaxació i la regeneració corporal i mental, a la vegada que millora la prevenció i el benestar del sistema immune.


Bar Spa

Zona d’hidratació, on després de finalitzar el seu circuit spa podrà hidratar-se i aportar al cos l’aigua eliminada durant l’experiència termal, tot gaudint de la Zona Relax.


Vestuaris

Estàncies totalment equipades amb dutxes rainshower, lavabos, tocador,  wc, taquilles, barnús, tovalloles, xancles, assecador i amenities.