Loading...

INICI / SPA ETIQUETE

Spa i tractaments

Es recomana reservar els tractaments i l’accés a l’Experiència Spa amb antelació.

Si vol accedir a l’Experiència Spa abans del seu tractament, li recomanem presentar-se una hora abans de la seva reserva, però si únicament vol gaudir d’un tractament ha de presentar-se uns 10 minuts abans de l’hora reservada per tal de realitzar el check-in. De no arribar a l’hora concertada, el temps del seu tractament es reduirà i el cost del tractament haurà de ser abonat íntegrament.

Abans d’un tractament facial, es recomana als homes afaitar-se unes tres hores abans.

SPA ETIQUETE

Com vestir

Durant la seva visita, TempsD’Spa li proporcionarà gratuïtament per a la seva comoditat: taquilla, tovalloles, barnús, xancles, roba interior d’un sol ús, assecador de cabell, articles de tocador, refrescs i amenities (gel de dutxa, xampú, crema hidratant, etc…).

Per accedir a l’Experiència Spa és obligatori vestir amb roba de bany, quedant prohibida l’utilització de tanga. Pel que fa als tractaments d’aigua, se li facilitarà roba interior d’un sol ús.

Boutique Spa

Per ajudar-lo a continuar la seva Experiència Spa a casa, tots els productes utilitzats en els nostres tractaments els trobarà disponibles a la recepció de l’Spa.

Salut

En el moment de realitzar la reserva, és important informar de qualsevol problema de salut que pugui afectar el seu tractament o l’ utilització del Spa.
Si pateix alguna de les següents afeccions, tals com asma, hipertensió, hipotensió, epilèpsia, diabetis, problemes de cor, entre d’altres malalties importants, li recomanem que consulti al seu metge abans d’accedir a l’Experiència Spa o realitzar algun tractament.

Nens

L’accés al circuit d’aigua no està permès als menors de 16 anys però massatges sí.

Embaràs

L’equip de professionals de TempsD’Spa l’ajudarà a seleccionar aquells tractaments creats especialment per a vostè durant aquest temps tan especial.
TempsD’Spa disposa d’un sistema americà que ofereix la possibilitat de realitzar els massatges amb total comoditat per la mare i confort per al seu bebè.
L’accés al circuit d’aigües queda totalment prohibit.

Abonaments

Si desitja un tractament totalment personalitzat, consulti a la recepció del Spa.
Els Abonaments són personals i intransferibles, ja que són personalitzats, i no són reemborsables un cop adquirits.
És necessari, en el moment de realitzar la reserva, informar de l’ utilització de l’Abonament i presentar-lo a la recepció de l’Spa en el moment del check-in.
TempsD’Spa no es responsabilitza de la pèrdua o deteriori de l’Abonament.

Targetes Regal

Si desitja regalar una Experiència inoblidable a algú molt especial, informis de les nostres Targetes Regal a la recepció del Spa.

És necessari, en el moment de realitzar la reserva, informar de l’ utilització de la Targeta Regal i presentar-la a la recepció de l’Spa en el moment del check-in. Les Targetes Regal no són reemborsables un cop adquirides i tenen una validesa de 3 mesos. El client pot canviar el servei regalat per un altre abonant la diferència a la recepció. TempsD’Spa no es responsabilitza de la pèrdua o deteriori del Val Regal.

Política de Cancel·lació

  • La cancel·lació de la reserva és gratuïta fins a 24h abans de la cita.
  • XEC REGAL: Tota cancel·lació feta dins de les 24 hores anteriors a la cita, produirà l’anul·lació total del xec regal.
  • SENSE XEC REGAL: Tota cancel·lació feta dins de les 24 hores anteriors a la cita, produirà el càrrec del 50% del servei a la seva targeta de crèdit.
  • En el cas de no presentar-se a la cita reservada, provocarà l’anul·lació total del xec regal, o el càrrec del 50% del servei a la seva targeta de crèdit.

Condicions de Compra

Els productes defectuosos poden ser retornats dins d’un plaç màxim de 14 dies, a partir de la data de la venda.

Les devolucions es realitzaran amb el mateix mètode de pagament que el realitzat en la compra del producte.

Els xecs regals no són reembsable, tret que s’acrediti documentalment, en cas se força major.

Política de Privacitat

Les dades sol·licitades per TempsD’Spa i facilitades per vostè, s’incorporaran i seran tractades en un fitxer amb la finalitat d’atendre la present relació i informar-lo de noticies, productes i serveis que puguin ser del seu interès.
TempsD’Spa garanteix la confidencialitat i integritat de la informació d’acord amb la llei 15/1999 del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
TempsD’Spa guarda la informació personal proporcionada pels seus clients i utilitzada durant el servei o tractament, sota la més estricta confidencialitat. Aquesta informació estarà únicament disponible pels professionals de l’Spa autoritzats per la direcció de TempsD’Spa durant l’estada del client a l’Spa.