GEMMA TORRENTSGENERÓS

Estic formada en administració i gestió d’empreses, amb una trajectòria de 30 anys en diferents empreses. Després de treballar en diferents sectors vaig descobrir el meu interès pel món de la bellesa i el benestar. Vaig començar formant-me com esteticista, posteriorment com a quiromassatgista i linfoterapeuta, i finalment, amb balneoteràpia i spa. Les meves tasques a realitzar a Temps D’Spa recauen sobre la gestió de l’empresa, des de l’administració, passant per la innovació i l’emprenedoria dins de noves tècniques i tractaments, fins la coordinació de l’equip per el bon funcionament del centre. El meu objectiu principal és oferir benestar, de cos i ment, als nostres clients perquè tinguin una experiència inoblidable i reconfortant, i que surtin amb ganes de repetir-la.


CLÀUDIA CARRETÉ

Estic formada en gestió i administració turística i hotelera. Vaig començar la meva experiència laboral treballant en hotels, primer a l’estranger, concretament a Florència, i després aquí Catalunya. Posteriorment, vaig decidir canviar de sector i endinsar-me en el món de spa i benestar. A Temps d’Spa vaig començar treballant com a recepcionista i assistent spa, però en els últims mesos les meves tasques han pres una altra direcció. Actualment em dedico a l’administració, coordinació i gestió, juntament amb la Gemma. El meu objectiu és gestionar l’spa amb èxit, innovar dins del sector i buscar noves línies de treball i tractaments per ser un centre punter.


MAR NAHARRO

Sóc quiromassatgista i esteticista. Estic formada en kinesiotape, tractaments corporals i facials, reflexologia podal i ventoses. Sóc diplomada en drenatge limfàtic manual amb el mètode Vodder, i tanmateix, tinc el títol de depilació làser díode i d’Indiba. Durant anys, m’he estat formant i treballant per la meva dedicació i coneixements tant en massatges terapèutics com tractaments facials i corporals, T3 i Càpsula del Temps. El que sempre m’ha agradat és transmetre benestar.

 


SANDRA OBEDÉ

Estic diplomada en estètica, quiromassatge a l’Institut Ferlo i drenatge limfàtic manual (i limfoedemes) amb el mètode Vodder. Em dedico a l’estètica i el benestar des de fa més de 10 anys. Formada en balneoteràpies (Vichy, dutxa universal i massatge subaquàtic) pel Balneari Caldes de Boí. També he treballat en un centre d’estètica natural utilitzant la fitoteràpia, i a Temps D’Spa, he continuat la meva formació en tractaments facials, corporals, rituals de benestar, Indiba facial i corporal, depilació làser amb díode i també T3 i Càpsula del Temps BDR.


MIRIAM RAMIREZ

Als meus inicis fa uns 20 anys, vaig començar a formar-me com esteticista i poc a poc em vaig introduir al món del massatge amb quiromassatge, drenatge limfàtic amb mètode Vodder i reflexologia. Em va semblar un món fascinant i un canvi important a la meva vida. Durant tot aquest temps i fins el dia d’avui, he estat realitzant cursos, formant-me i creixent tant a nivell professional com personal. En els últims anys he descobert que vull enfocar-me més en teràpies a nivell energètiques i per aquest motiu vaig començar a formar-me en Reiki, de primer, segon i tercer grau, fins a la maestria. Amb tot això, vull donar un servei en el que el client pugi re-connectar amb el seu ésser interior tant a nivell físic com emocional i també jo com a persona, donar el millor tant a nivell estètic com de salut.


SUSANNA ROVIRA

M’he format com esteticista amb una àmplia trajectòria de més de trenta anys. Posteriorment com a quiromassatgista, limfoterapeuta amb el mètode Dr. Vodder, reflexologia i digitopuntura. Faig cursos d’aparatologia estètica facial i corporal, Indiba, làser de Díode i càpsula BDR. Paral·lelament, també cursos i seminaris d’spa, balneoteràpia, teràpies alternatives i coaching per poder treballar a nivell més global. Les meves tasques a Temps D’Spa, són de terapeuta facial i corporal amb l’objectiu d’ajudar i assessorar a cada persona del tractament més adient per aconseguir trobar un resultat òptim en estètica i benestar.


SERGIO UROZ

Sóc tècnic superior en Animació i Activitats Físiques i Esportives. Actualment, estudiant de tercer curs del grau universitari de fisioteràpia.
Durant els últims anys he treballat a l’àmbit de la salut i l’esport amb persones de totes les edats. A més, he realitzat varis mesos de pràctiques a l’àmbit hospitalari, tant a fisioteràpia traumatològica com a rehabilitació de lesions.
Després de 2 anys d’universitat, a Temps d’Spa em van donar l’oportunitat de desenvolupar els meus coneixements aplicats a la teràpia manual, la qual des del primer moment em va cridar molt l’atenció.
Fins al moment estic capacitat per realitzar diferents tècniques, com la teràpia manual, l’inhibició de punts gatell, l’electroestimulació, ultrasons, infrarojos, exercici terapèutic i l’Indiba.